Over Ons

 

Beste kwaliteit voor beste prijs!!

Over Mister Bling

Mister Bling is een merk van R&D Home Care. De reinigingsmiddelen van Mister Bling zijn ontwikkeld om uw huis stralend schoon te krijgen.

Het assortiment van Mister Bling is onderverdeeld in:

  • Mister Bling Allesreiniger
  • Mister Bling Glasreiniger
  • Mister Bling Badkamerreiniger
  • Mister Bling Keukenontvetter
  • Mister Bling Vaatwasmachinereiniger
  • Mister Bling Vloerreiniger

Mister Bling is een kwalitatief hoogwaardig reinigingsmiddel met een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding.

Over R&D Home Care

R&D Homecare

R&D Home Care is een onderneming te Dronten die voortdurend werkt aan de ontwikkeling van haar merken en producten om goed te kunnen inspelen op de wensen en behoeften van de consument.

R&D Home Care speelt al jaren een vooraanstaande rol in de reinigingsindustrie.

R&D Home Care is een productiebedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen en produceren van reinigingsmiddelen Met 20 jaar ervaring kunnen wij goed inspelen op de wensen van de klant en passende producten ontwikkelen van een hoge kwaliteit.

Niet alleen omdat  R&D Home Care maatwerk levert en snelle levering garandeert, maar ook omdat R&D Home Care een veelzijdig assortiment heeft en inspeelt op de vragen uit de markt. De wensen van de klant staan centraal.

R&D Home Care heeft een betrouwbare en professionele uitstraling, die de consument vertrouwen geeft. R&D Home Care heeft een duidelijk en overzichtelijk assortiment onder één merknaam, dus makkelijk herkenbaar voor de consument.

Productie
Het productieproces van R&D Home Care is een proces waarbij een eindproduct gemaakt wordt. Het is een reeks van gebeurtenissen, geordend in de tijd, waarbij een aantal grondstoffen omgezet worden in een gewenst eindproduct zoals reinigingsproducten. R&D Home Care stelt de producten samen d.m.v. mengen en roeren, daarna wordt het opgeslagen in tanks en daarna worden ze verpakt in goedverpakking – potten en flessen. R&D Home Care maakt 95% van de formulering zelf. R&D Home Care probeert de productie zo effectief en efficiënt mogelijk te maken door steeds meer zaken te automatiseren.

Visie en beleid
Onze visie is het produceren van reinigingsproducten voor consument en industrie. We zetten onze eigen merken c.q. ideeën op de markt en onderscheiden ons hierdoor van anderen. Innovatie, creativiteit en inspiratie hebben we genoeg om nieuwe producten te ontwikkelen. We benutten iedere mogelijkheid tot verbetering van de kwaliteit en duurzaamheid van ons product. Ongemakken die voorkomen in onze maatschappij proberen wij op te lossen met passende producten. Elke medewerker heeft bij R&D Home Care zijn een eigen verantwoordelijkheid. We hebben alle neuzen dezelfde kant op en hiermee creëren we een winsituatie om zo de toekomst in te gaan..

Kwaliteit
De producten van R&D Home Care zijn van zeer goede kwaliteit. . Op de kwaliteit mag niks aan te merken zijn. Overheden wijzigen regelgeving en de technologie staat niet stil. R&D Home Care is hierdoor constant in beweging. R&D Home Care benutten iedere mogelijkheid tot verbetering van de kwaliteit in duurzaamheid van onze producten.